078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Test

Afwashulp (oproepbasis)

Hygiëne is een van de belangrijkste zaken in de horeca. Wil jij ervoor zorgen dat wij dit te allen tijde kunnen waarborgen? Lees dan snel verder!

De drukke tijden breken weer aan, dus we zijn op zoek naar versterking voor ons team van de spoelkeuken. De werkzaamheden die je uitvoert zijn vooral het inzetten van de vuile vaat en alle schone vaat uithalen en opruimen in onze loods. Het is redelijk zwaar werk, omdat je veel moet tillen met zware kratten borden/glaswerk. De werkzaamheden vinden voornamelijk doordeweeks overdag plaats, maar soms ook in het weekend. In de drukste maanden kan dit ook ’s nachts zijn, indien je dan beschikbaar bent.

Steek jij graag je handen uit de mouwen en beschik je over een enthousiaste en gedreven houding en goede hygiëne? Ben je minimaal 1 dag per week beschikbaar? Stuur dan snel een korte introductie met CV t.a.v. Suzanne Westerveld naar solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “sollicitatie afwashulp.”

 Let op!

Het is een baan op 0-uren basis. Dit houdt in dat je de ene week 4 dagen kan werken en de andere week helemaal niet. Je kan daarbij zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent, dus dat kan de nodige flexibiliteit bieden. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en bedraagt minimaal € 3,25 en maximaal    € 9,75 per uur.