078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Teamleider productiekeuken (fulltime)

Teamleider productiekeuken (fulltime)

Kom jij onze keukenbrigade versterken? Op dit moment zijn we op zoek naar:

Voor onze partyservice keuken zijn we opzoek naar een teamleider die onze broodproductie in goede banen gaat leiden en zelf ook een steentje bijdraagt aan het operationele proces . Als teamleider moet je ervoor zorgdragen dat de geplande hoeveelheden worden gerealiseerd binnen de gestelde normen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en tijd. Tevens denk je ook mee over het doorontwikkelen van concepten, schrijf je recepturen en implementeer je deze en fotografeer je de gerechten voor promotionele activiteiten. Je werkt nauw samen met de chefkok en de keukenmanager van Bon Bon party service.

Werkzaamheden

  •  het voorbereiden van de werkzaamheden;
  • aansturen van het productieteam op de werkvloer;
  • het bereiden van de producten;
  • bewaken van de kwaliteit van de producten;
  • (toezien op) het naleven van de richtlijnen voor veiligheid en HACCP;
  • behouden van overzicht en bewaken van de planning;
  • meedenken over recepturen en doorontwikkelen van concepten;
  • bewaken van de kosten.

Je werkt voornamelijk in de avondproductie, maar ook in de ochtendproductie. De avondproductie is ongeveer van 18:00 uur tot +/- 02:00 uur (zondag tot en met donderdag) en de ochtendproductie is van 03:30 uur tot 11:00 uur (maandag tot en met vrijdag). De eindtijd is geheel afhankelijk van de hoeveelheid werk.

Profiel

Als teamleider moet je beschikken over zeer goede communicatieve vaardigheden & goed kunnen plannen en organiseren. Je bent een natuurlijke leider en goed in het motiveren van de medewerkers. Met je flexibele instelling en stressbestendigheid kan je snel schakelen en werken onder druk. Je weet je enthousiasme en passie voor het verwerken van culinair over te brengen op het team. Kostenbewust werken en HACCP heb je hoog in het vaandel staan. Tenslotte beschik je over aantoonbare productie ervaring in de foodservice, bij voorkeur opgedaan in de broodjesindustrie.

Aanbod

We bieden werk in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. In deze uitdagende functie maak je onderdeel uit van het keukenteam en heb je nauw contact met de chefkok en keukenmanager. Er is veel ruimte voor het inbrengen van ideeën en initiatieven. Bij deze functie bieden we uiteraard een marktconform salaris en het betreft een fulltime functie

Interesse?

Reageren kan uitsluitend per e-mail. Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (P&O) solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “sollicitatie teamleider productie”.