078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Logistiek medewerker/chauffeur

Logistiek medewerker/chauffeur

Houd jij er van om de handen uit de mouwen te steken, ben jij flexibel en beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij de ideale kandidaat om ons logistieke team te komen versterken!

Werkzaamheden

Als logistiek medewerker/chauffeur is het jouw verantwoordelijkheid dat de juiste benodigdheden voor partijen op tijd klaar staan voor vertrek naar de partijlocatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de tijdige aflevering van onze bestellingen. Je komt bij onze klanten over de vloer en fungeert tevens als visitekaartje van onze organisatie.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Bestellingen klaarzetten aan de hand van de bestelbon/paklijst. Hierbij kun je denken aan serviesgoed, glaswerk, meubilair, dranken, culinair en decoratiematerialen;
  • Bezorgen van bestellingen volgens de rittenlijst, voornamelijk in de Randstad, maar soms ook daarbuiten;
  • opbouwen van buffetten bij de leveringen;
  • sorteren en opruimen van teruggekomen materialen;
  • schoonhouden van het magazijn volgens de HACCP richtlijnen.

Het is fysiek zwaar werk en je maakt geregeld lange dagen. Het werk is voornamelijk doordeweeks, maar ook in het weekend en ’s avonds. In drukke periodes wordt er zelfs ’s nachts gewerkt. Tevens werk je tot de werkzaamheden voor die dag klaar zijn, dus je weet aan het begin van de dag niet hoe laat je ’s avonds klaar bent.

Profiel

We zoeken iemand die flexibel is wat betreft werkzaamheden en werktijden. Daarnaast kan je onder tijdsdruk werken en ben je stressbestendig. Je bent een harde werker en weet van aanpakken. In ieder geval beschik je over rijbewijs B, rijbewijs C is een pre. Je kan zowel zelfstandig als in een team goed uit de voeten. Tevens beschik je over de volgende eigenschappen; secuur, loyaal, je hebt goede communicatieve vaardigheden en uitstekende persoonlijke hygiëne.

Aanbod

We bieden heel afwisselend werk waarbij je de ene dag vooral onderweg bent om bestellingen te bezorgen en een andere dag grotendeels in de loods staat. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en elke partij of levering uniek is. Je maakt onderdeel uit van een klein team waarin je zelfstandig werkt en veel eigen verantwoordelijkheden hebt. Het bedrijf kent een platte organisatiestructuur waardoor de lijnen kort zijn en een informele werksfeer. Bij deze functie bieden we uiteraard een marktconform salaris.

Interesse?

Stuur jouw motivatie met CV naar Suzanne Westerveld (P&O) solliciteren@bonbonpartyservice.nl o.v.v. “sollicitatie logistiek medewerker – chauffeur