078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Skûtsjesilen Holland 2018 een groot succes!

Skûtsjesilen Holland 2018 een groot succes!

Skûtsjesilen Holland 2018 een groot succes!

Na vier succesvolle edities vond op woensdag 30 mei tot en met vrijdag 1 juni de 5e editie van Skûtsjesilen Holland plaats op de Kralingse Plas in Rotterdam. Qua locatie overtrof deze 5e editie alle edities tot nu toe. Dit jaar bevond het ponton zich in het midden van de Kralingse Plas! Om het ponton te bereiken werd iedereen met sloepen vervoerd vanuit the Boathouse en restaurant de Tuin van de Vier Windstreken. Dit maakte het bijzondere evenement compleet. Het ponton werd omringd met Skûtsjes strijdend om de Kralingen Cup, hetgeen zorgde voor een geweldige ambiance.

Er werd niet alleen gestreden om de Kralingen Cup tijdens dit evenement. Skûtsjesilen staat in het teken van zeilen, netwerken, gezelligheid en genieten van een gevarieerd entertainment programma. De VIP-openingsavond werd geopend door burgemeester Aboutaleb gevolgd door het startsein voor de eerste wedstrijd van Skûtsjesilen. Tijdens de wedstrijd konden de VIP-gasten genieten van een culinair walking dinner verzorgd door Bon Bon party service. De avond werd feestelijk afgesloten met een spetterend optreden van de band Cookies & Cream.

Op donderdag vond het grootste netwerkevent van het jaar plaats op het ponton. Businessclubs en ondernemers uit de hele regio kwamen samen. Met een mooi uitzicht over de Kralingse Plas en de zeilende Skûtsjes, de perfecte plek om te netwerken met als spreker paralympisch snowboard kampioene Bibian Mentel. De avond eindigde met een swingend optreden van Crazy Piano’s on tour!  

Vrijdag vond de laatste Skûtsjesilen wedstrijd plaats tijdens een heerlijke lunch voor alle zeil partners gevolgd door het Metz feest dat voor het eerst plaatsvond op deze unieke locatie. Als afsluiting van dit geweldige evenement vond op zaterdag 2 juni voor het eerst het Rotterdam Gala plaats. Dit was een avond vol mooie momenten. Zo werd er door alle 360 genodigde 412.900,- opgebracht voor de stichting Rotterdam Mooier Maken. Van de opbrengsten zullen buurt speeltuintjes in Rotterdam verfraaid worden en de stichting KidsRights ondersteunen bij het lanceren van het Global Changemakers platform welke op deze gala avond door niemand minder dan Afrjojack gelanceerd werd!