078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Festival op eigen terrein

Bon-Bon-Party-Service-Haringparty-alblasserdam-.jpg

Festival op eigen terrein

Wil u groot uitpakken met een spetterend festival op eigen terrein of andere unieke locatie? Dé mogelijkheid om klanten, prospects, leveranciers, vakpers collega’s, familie en bekenden te imponeren én inspireren met een passend en uniek event. Festivals op eigen terrein zijn op dit moment de nieuwe trend op evenementengebied. Met een diversiteit aan activiteiten, culinaire lekkernijen en entertainment. Een perfecte combinatie voor een bijzondere ambiance.

Met een verfrissende blik en de nodige ervaring creëert Bon Bon party service samen met u een onvergetelijk evenement. De gehele invulling van uw festival is onze uitdaging. Van het uitnodigingstraject en catering tot de complete styling en entertainment invulling.

Samen met uw klanten en relaties genieten van een variatie aan culinaire lekkernijen. Zo kunt u genieten van heerlijke hapjes en onze verschillende foodtrucks met een heerlijke hamburger bereid op onze grote Amerikaanse smoker of onze friet bakfiets met verse friet en natuurlijk kan de koffie piaggio niet ontbreken! Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een culinaire invulling of aankleding? Wij maken graag een passende offerte op basis van uw wensen, behoeftes en ideeën.

Offerte aanvragen

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Wij horen het graag.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.