078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Kunstmin/Energiehuis – Dordrecht

┬®TomCroes.KM_.GroteZaal.9644-web.jpg

Kunstmin/Energiehuis Dordrecht

Kunstmin
Gastvrijheid in twee monumentale en eigentijdse locaties in de historische binnenstad van Dordrecht in het hart van Zuid-Holland. De Schouwburg  & het Energiehuis vormen het ideale decor voor jouw congres, vergadering, feest, tv-opname of productpresentatie.

Jouw event, een unieke ervaring
Zoek je een veelzijdige theatrale of robuuste locatie? Kies voor Kunstmin. Vanuit onze passie, door het leveren van creatief maatwerk en dankzij onze jarenlange ervaring tillen wij jouw event naar een hoger level. Ons ervaren team doet dit voor grote of kleine gezelschappen. Wil je meerdere zalen tegelijkertijd of geef je de voorkeur aan een intieme setting? Bij ons is dat allemaal mogelijk. Wij zijn bovendien een state of the art theater en hebben een heel scala aan mogelijkheden voor belichting en geluidsversterking.

Energiehuis
Onze prachtige, industriële locatie het Energiehuis is dé plek voor eigentijdse (podium)kunsten. Deze ontmoetingsplek staat van ’s ochtend vroeg tot laat in de avond ter beschikking voor zowel professionals als amateurs. Het Energiehuis is een voormalige elektriciteitscentrale uit 1905 aan de rand van het historische centrum van Dordrecht. De imposante energiehallen zijn in 2013, met behoud van de originele details, getransformeerd tot moderne zalen voor verschillende evenementen en een restaurant. Groot of klein, meerdere zalen of juist een intieme setting. Het is allemaal mogelijk.

Ketel 1
De multifunctionele zaal Ketel 1 heeft een imposante, en eigenzinnige uitstraling. De zaal is voorzien van grote ramen waardoor er natuurlijk daglicht binnenvalt. De ramen zijn tevens te verduisteren wat de zaal intiemer doet ogen. De tribune biedt plaats aan 150 en is bovendien inschuifbaar voor diners van 100 personen of een feest voor 200 personen. Bovendien is deze zaal te koppelen aan het prachtige, hoge en hippe restaurant Khotinsky.

Machine 3
Deze stoere en industriële zaal is ons paradepaard. De grote raampartijen, die desgewenst geblindeerd kunnen worden, geven Machine 3 een unieke uitstraling. De zaal is uitermate geschikt voor een congres, productpresentatie of seminar. De tribune geeft goed zicht op de toneelvloer. Mede dankzij de inschuifbare tribune voor 300 personen, bestaan er talloze mogelijkheden voor het gebruik van de zaal. Na het inschuiven van de 300 tribuneplaatsen, ontstaat er een vlakke vloer voor diners tot 350 personen of een feestavond voor ruim 500 gasten.

Schouwburg Kunstmin
Schouwburg Kunstmin is stijlvol en eigentijds met de unieke architectuur van Sybold van Ravesteyn en het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey. Dit prachtige, klassieke en tegelijkertijd eigentijds ingerichte pand vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De multifunctionele theaterzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Uiteraard voorzien van alle technische faciliteiten. Groot of klein, meerdere zalen of juist een intieme setting. Het is allemaal mogelijk.

Grote Zaal
De Grote Zaal met sierlijke loges en ornamenten is riant opgezet toch intiem. Veel beenruimte zorgt ervoor dat de genodigden zeer comfortabel zitten. De Grote Zaal heeft een capaciteit in de zaal voor 750 gasten. Maar het podium, met zicht op de prachtige theaterzaal, is uitermate geschikt voor uw uitvoering, symposium of andere presentaties. Ook is het toneel te gebruiken als trouwlocatie, voor een borrel of diner.

Kleine Zaal
De Kleine Zaal is uitermate geschikt een congres, vergadering of receptie. De zaal is voorzien van ramen die desgewenst geblindeerd kunnen worden. De tribune biedt plaats aan 180 personen is bovendien inschuifbaar. Daarmee zijn alle denkbare opstellingen mogelijk. Door het inschuiven van de tribune ontstaat een zaal met een oppervlakte van 225 vierkante meter. Het plaatsen van een bar, maakt de zaal zeer geschikt voor een feest met band of DJ.

Adres

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht

Energiehuis
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht