078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Heeren van Slydregt

slydrecht.jpg

Heeren van Slydregt

Voormalig stationsgebouw in Sliedrecht

Dit voormalige stationsgebouw in Sliedrecht is prachtig gerestaureerd en herbergt nu een gastvrij café-restaurant-brasserie. De inrichting heeft de allure die past bij een ver verleden en de verlichtingsarmaturen sluiten daar naadloos op aan.

Het restaurant biedt een keur aan prachtige gerechten, een bijzonder chique entourage gekoppeld aan sfeer en gezelligheid. In het verlengde ligt een eigentijds (verwarmd) loungeterras en aan de brasseriezijde is tevens een buitenterras te vinden.

Het grand café / de brasserie nodigt uit tot gezellig borrelen, een zakenlunch of eigentijds diner voor twee. Bovenin bevindt zich de entresol: een uitnodigende ruimte waar u, in besloten sfeer, kunt genieten van culinaire verrassingen.

Daarnaast beschikt de Heeren van Slydregt over 2 stijlkamers. De stijlkamers, die zijn verdeeld in een Stationskamer en een Perronkamer, bieden u tevens de mogelijkheid om in stijlvolle beslotenheid een private dinner te laten verzorgen. Ze bieden ruimte aan 2 tot 22 personen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website!

Adres

Heeren van Slydregt
Stationsplein 8
3364 AM Sliedrecht