078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

De Heeren van Ambacht

hva-BL-1.jpg

De Heeren van Ambacht

Sfeer onder een karakteristiek dak

De Heeren van Ambacht is gevestigd in het monumentale pand ‘Bouwlust’ welke is gebouwd in 1813. Nadat de boerderij in 1893 afbrandde, is deze herbouwd tot een mooi en functioneel gebouw. Een waar monument waarvan het geheel nog goed herkenbaar is als vrijstaande boerderij.

Voor iedere gelegenheid een passende ruimte
De Heeren van Ambacht beschikt over diverse zalen welke geschikt zijn voor verscheidene gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een sfeervolle receptie, een officiële bedrijfspresentatie, of private dining. Daarnaast is De Heeren van Ambacht een ‘Huis der Gemeente’ dit houdt in dat de huwelijksplechtigheid bij ons mag worden voltrokken. Kortom, een bijzondere locatie die uitermate geschikt is voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten.
Sinds kort hebben de Heeren van Ambacht een compleet nieuwe ruimte genaamd ‘de Heerenzaal’. De Heerenzaal is geschikt voor bijvoorbeeld het vieren van uw huwelijksfeest of verjaardag, maar ook voor een sfeervolle receptie of een officiële (bedrijfs)presentatie kunt u hier prima terrecht. De maximale capaciteit voor de Heerenzaal bedraagt 300 personen, voor een diner kunt u denken aan 60 personen. Kortom, een bijzondere locatie die uitermate geschikt is voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten.

Culinair genieten
Een veelvoud en diversiteit aan gerechten gecombineerd met een uitstekende bereikbaarheid en ruim voldoende parkeergelegenheid. Dit maakt de Heeren van Ambacht een uiterst geschikte locatie voor uw diner of bijeenkomst. Bij de Heeren van Ambacht wordt de behoefte aan persoonlijke aandacht vertaald in een hoog service niveau en deskundig gastheerschap.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website!

Adres

De Heeren van Ambacht
Dorpsstraat 22
3342 BD Hendrik-Ido-Ambacht