078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Les femmes culinair

9399-kopie.jpg

Les Femmes Culinair

Culinair entertainment

Culinaire heerlijkheden op een originele en mobiele wijze gepresenteerd! Onze ‘les femmes culinaires’ voorzien uw gasten à la minute van diverse culinaire lekkernijen. Oesters, kaas, friet, saté, maar ook stroopwafels of snoep, er zijn vele culinaire invullingen mogelijk. In een opmerkelijke of charmante outfit verplaatsen de femmes zich door het publiek en bieden het door u gekozen culinair op ludieke wijze aan, bijvoorbeeld door middel van een buikbak, rijdend hakblok of op een andere originele manier.

Onze femmes culinaires zijn geselecteerd op uitstraling en gastvrijheid. Wij dragen er zorg voor dat zij perfect aansluiten bij de uitstraling van uw evenement.

De les femmes zijn te boeken als: bon bon meisje, bitterbal meisje, cake pop meisje, carpaccio meisje, chocolademousse meisje, friet meisje, insecten meisje, kaas meisje, kaviaar meisje, macaron meisje, oester meisje, paté en croûte meisje, Serranoham meisje, sushi meisje, schaafijs meisje, saté meisje, tarwe gras en zalmmeisje. Naast de vrouwelijke femmes behoort het ook tot de mogelijkheden om de presentatie te laten verzorgen door een representatieve heer.

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot een culinaire invulling of omtrent kleding? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Offerte aanvragen

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Wij horen het graag.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.