078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Borrel, receptie of hapjes

SksHolland-2017-196-kopie.jpg

Borrel, receptie of hapjes

Ervaar de vele smaak oplossingen

Heeft u wat te vieren? Voor ieder budget een passende borrel of receptie. Gezellig borrelen na een vergadering? Of een feestelijke gebeurtenis in het verschiet? Bon Bon party service verzorgt het graag. Van een jubileum en afscheid tot een opening of event afsluiting.

Wij bieden u en uw gasten een breed drankassortiment bestaande uit diverse frisdranken, verse jus d’orange en overheerlijke huiswijnen. De tafels worden voorzien van passende tafelgarnituren en ons bedienend personeel voorziet iedereen van tongstrelende hapjes. Variërend van een luxe kaas- en worst garnituur tot moderne Fashion Food hapjes.

Wij kunnen de externe- of bedrijfslocatie ook aankleden met partymaterialen als statafels, zitgelegenheden, cadeau tafels, garderobe faciliteiten, audiovisuele voorzieningen, sfeerverlichting en groendecoraties.

Het inluiden van een nieuw kalenderjaar, een lange conferentiedag smaakvol beginnen of het verzorgen van een natje en droogje tijdens een plenaire sessie? Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Contact

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking? Wij horen het graag.
Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.