078 691 2186
info@bonbonpartyservice.nl

Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Voor de komende jaren slaan de Willaerts GROUP, Le Barrage en Bon Bon party service de handen ineen voor een koningsdagfeest in Alblasserdam. Op het terrein van Landvast is op zaterdag 27 april 2019 de aftrap met de band: ‘Iris & Friends’

Iris Boermans is de Alblasserdamse leading lady en speelt deze dag dus een thuiswedstrijd. Begeleid door bassist Marcel Perik, drummer Henk Kelkens en @Sascha lePre. De band brengt een verscheidenheid aan muziekstijlen ten gehore zoals jazz, soul en Nederlandstalig overgoten met het sausje waar Iris&Friends bekend om staat.

In de middag zal de band Agogo het feest vervolgen. Agogo is DE sprankelende coverband van dit moment, die vol energie, passie en enthousiasme een feeststemming creëert om op te dansen. Gewapend met een zeer breed repertoire vol danceclassics en de meest actuele partyhits spelen zij energieke sets gevuld met gave medleys en coole danspasjes. Hierbij is het muzikale niveau indrukwekkend, het tempo overdonderend en de publieksparticipatie hoog. Agogo zorgt er zo voor dat geen dansvloer ongevuld blijft en geen feest onbesproken.