Online Sfeerwaaier

In 1984 richtte Jan Baanen samen met At de Bruin Bon Bon party service op. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van Marcel Baanen en Rob Daalhuizen en richt de partycateraar zich op creatieve totaaloplossingen: culinair, locatie, styling en entertainment vormen een smaakvol geheel.
U kunt het zo gek niet bedenken of Bon Bon verzorgt het. Uw wens is het uitgangspunt. Een geslaagd event een feit. Van babyborrels, fashion food & amuses tot een champagneontbijt, high tea of BBQ arrangement. Laat u culinair verrassen!
Genieten van verse producten en een goed glas wijn? Het culinaire Bon Bon team presenteert in buffetvorm een breed assortiment aan koude en warme gerechten. Er zijn vele varianten mogelijk, passend bij het seizoen, uw budget en de gelegenheid.
De cateringinvulling rondom een uitvaart is iets waar u liever geen omkijken naar heeft. Bon Bon helpt u graag en verzorgt alle cateringfaciliteiten. Van een kopje koffie met gebak tot een complete dagverzorging met buffet of diner.
Speciale gelegenheid? Of gewoon genieten met vrienden of familie? Van culinair maatwerk tot een meergangen diner of buffet. Bon Bon biedt voor iedere gelegenheid een passende culinaire invulling. Bij u thuis of op een externe locatie.
Wie kent ze niet: de kringverjaardagen met blokjes kaas. Wilt u van uw verjaardag een speciaal en onderscheidend feest maken? Met uw wensen als uitgangspunt zorgt Bon Bon voor een uniek en persoonlijk verjaardagsfeest.
Op uw bruiloft moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Bon Bon begrijpt dat en heeft alle expertise in huis om van uw huwelijk een unieke en onvergetelijke dag te maken. Onbezorgd genieten gegarandeerd!
Zien, horen, proeven, ruiken en voelen. We ervaren en beleven via onze zintuigen. Maar ieder mens is anders. Daarom biedt Bon Bon spraakmakende (totaal)concepten waarbij de juiste vorm, ambiance en inhoud wordt afgestemd op uw wensen.
Een feestelijke gebeurtenis in het verschiet? Bon Bon regelt het en biedt een breed drankassortiment, heerlijke (huis)wijnen, tafelgarnituren en vriendelijke bediening. De stylisten toveren de externe- of bedrijfslocatie om tot een stijlvol geheel.
U bent trots op uw nieuwe bedrijf, bedrijfspand of logo en dat mag gezien én gevierd worden. Van het uitnodigingstraject en de catering tot het creëren van de perfecte ambiance. Ook van uw event maakt Bon Bon een succes!
Wilt u eenvoud met enkel een hapje en een drankje of uitbundig genieten van een walkingdinner, aangevuld met rode lopers, goody bags en live entertainment? Bon Bon maakt van ieder jubileum een persoonlijk en uniek event.
Bedrijfstargets gehaald? Een nieuw kalenderjaar inluiden? Wat de reden ook is, u wilt een knalfeest waar nog lang over nagepraat wordt. Van uniek themafeest tot magische dinershow. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.
Wilt u de band met uw zakelijke relaties versterken? Wij vertalen uw wensen naar een passend en compleet verzorgd relatie event. Op uw bedrijfslocatie of een van de vele externe locaties.